Hoitotarvikejakelu

Pitkäaikaissairauden vaatimat hoitotarvikkeet ovat maksuttomia

Mikäli sairautesi on kestänyt yli kolme kuukautta tai on pysyvä, sinulla on oikeus saada maksutta hoitosuunnitelmasi mukaisia hoitotarvikkeita. Hoitosuunnitelma tehdään omalla terveysasemallasi.

Hoitotarvikeiden ennakkotilaus tehdään sähköisesti eTerveyspalvelut-portaalissa pankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. Tämä edellyttää asiointisopimuksen tekoa, jonka voit tehdä samalla verkossa. Puhelimitse tilauksen voit tehdä nrosta 02-2661527. Puhelinajat ovat ma ja ti 9-12 ke ja to 12-14 ja pe 12-13. 

Hoitotarvikkeet saat hoitotarvikejakelun noutopisteestä kolmen viikon kuluttua tilauksen tekemisestä. Noutopiste sijaitsee Mäntymäen sairaala-alueella osoitteessa Luolavuorentie 2 rakennus 21 (Kirurginen sairaala). Noutopiste on avoinna ma 13-15 ti 15-17 ke,to ja pe 9-11. Ota mukaan henkilöllisyystodistus. Hoitotarvikejakelusta ei saa lääkkeitä, liuoksia, voiteita, suojavaatteita, lakanoita eikä pesu- tai ruokalappuja. Vaipoille on erillinen kotiinkuljetus. Vaippa-asioissa ota yhteyttä omalle terveysasemallesi.